Barion Pixel
Home Rólam Kurzusok Kapcsolat
Rólam
Komáromi János vagyok. A programozás már nagyon régen érdekel engem, lassan már 8 éve fejlesztem tudásomat ezen a területen. A freepascal volt az első nyelv amivel megismerkedtem, majd elkezdtem a weblap nyelveit tanulmányozni, amibe elég mélyen beleástam magam. Majd kis idővel később a Pythonnal és c++-al bővítettem a programozási képességeimet, de ezek tanulása már sokkal egyszerűbben ment. Az évek során környezetemben sokan felismerték az informatikai tudásomat, és gyakran fordultak hozzám segítségért vagy tanácsért. Az esetek során rájöttem, hogy örömmel osztom meg ismereteimet másokkal, és segítek nekik megoldani a felmerülő problémákat. Az online kurzusaimat azzal a céllal hoztam létre, hogy minél részletesebben és érthetőbben oktassam a programozást, és segítsek másoknak megtalálni az útjukat ezen a területen.
 1. HTML

  Az HTML (HyperText Markup Language) egy leíró nyelv, amely a weboldalakat alkotja. Az HTML tageket használ a tartalom szerkezetének és megjelenésének meghatározására.

 2. CSS

  A CSS (Cascading Style Sheets) egy leíró nyelv, amely az HTML-alapú weblapok megjelenését szabályozza. A CSS-stílusokat használjuk a tartalom színének, méretének, elrendezésének és egyéb vizuális tulajdonságainak beállítására.

 3. PHP

  A PHP egy szerveroldali szkriptnyelv, amelyet weblapok készítésére használnak. A PHP lehetővé teszi, hogy a weboldalakat dinamikusan generáljuk, adatokat dolgozzunk fel és interakcióba lépjünk a felhasználókkal.

 4. JavaScript

  A JavaScript egy kliensoldali szkriptnyelv, amelyet weblapok készítésére használnak. A JavaScript lehetővé teszi, hogy a weboldalakat dinamikusan generáljuk, interakcióba lépjünk a felhasználókkal és animációkat hozzunk létre.

 5. SQL

  Az SQL (Structured Query Language) egy adatbázis-kezelő nyelv, amelyet adatbázisokkal való interakcióra használunk. Az SQL lehetővé teszi, hogy adatokat tárolhassunk, lekérhessünk, módosíthatunk és törölhessünk egy adatbázisban.

 6. Python

  A Python egy általános célú, magas szintű programozási nyelv, amelyet Guido van Rossum fejlesztett ki 1989-ben. A Python egy objektumorientált nyelv, amely egyszerű, hatékony és könnyen tanulható. A Pythont gyakran használják webfejlesztésre, gépi tanulásra és mesterséges intelligenciára.