Barion Pixel
Home Rólam Kurzusok Kapcsolat
Szabályok
1. A Foglalkoztató a tőle elvárható gondossággal védi az Ügyfél által a Foglalkoztató szerverein tárolt adatokat, azonban nem vállal felelősséget értük, sem az adatok elvesztéséből származó károkért.

2. A Foglalkoztató jogosult az Ügyfél adatait nyilvántartásban szerepeltetni, azonban harmadik félnek az Ügyfél írásos engedélye nélkül nem adhatja át.

3. Az Ügyfél aktív Kurzus esetén nem válthat át más típusú Kurzusra, viszont bérelhet mellé egy másik Kurzust.

4. Az Ügyfél köteles az igénybe vett Kurzus díját kifizetni az árlista által megadott összegben.

5. Amennyiben az Ügyfél bármilyen hibát talál az Ügyfél által használható oldalakon, azt kötelesek jelenteni a Foglalkoztató felé. Ha ezt elmulasztja, és kihasználja a hiba által nyújtott előnyt, a Foglalkoztató felfüggeszti az Ügyfél fiókját, és kártérítést követelhet a kárt okozó Ügyféltől.

6. Az Ügyfél köteles valós adatokat megadni. (Teljes név, e-mail cím, lakcím)

7. A Kurzus kifizetését követően az Ügyfélnek lehetősége lesz az írott anyagot a felhasználói profiljának élettartamáig megnézni, a Google Meets-en szervezett és tartott órákra pedig minden óra előtt egy megadott linket tud hozzáférni 1,5 hónapig.

8. Az Ügyfél köteles az etikai normákat betartani.

9. Az Ügyfél viselkedésével nem zavarhatja meg az óra menetét, vagy a többi Ügyfelet.

10. Az Ügyfél helytelen viselkedése esetén felszólítható, hogy hagyja el a digitális órát, amennyiben ennek nem tesz eleget, a Foglalkoztató jogosult az Ügyfél helytelen viselkedésére hivatkozva kitiltani őt a digitális óráról.